Medicsport
MedicSport stiller 47 Tomahawk IC7 watt cykler til rådighed

Sport2Life takker for den store opbakning fra MedicSport, som stiller ikke færre end 47 Tomahawk IC7 watt cykler til rådighed på eventen!
Det betyder at vi når op på ialt 107 cykler i salen, og alle cyklerne er Tomahawk IC7 cykler. Alle er med Combi pedaler, så man kan køre med look eller SPD klamper.

MedicSport tilbyder fitness-/træningsløsninger til kommercielle og foreningsbaserede fitnesscentre, virksomheder, genoptræningscentre, fysioterapiklinikker, idrætsklubber, uddannelsesinstitutioner mv. Vi har agenturet på førende mærker inden for fitness- og træningsudstyr. Vores ekspertise og rådgivning strækker sig dog til langt mere end bare udstyret. Ved et samarbejde med os får du nemlig en totalløsning med kompetent rådgivning baseret på erfaring og dialog, specialistviden om produkterne, hjælp til marketingmateriale, forskellige finansieringsmuligheder, landsdækkende serviceaftaler, indretningsforslag via 3D-visualiseringer samt manualer, programmer og øvelsesillustrationer på dansk.

Vi ved, at der er rigtig mange ting at tage højde for –og vi hjælper hele vejen!

Roskilde Kloak Renovering
Sponserer VIP cykler, Vand

Roskilde Kloak renovering er en FANTASTISK sponsor for Sport2Life! De  har i 2019 købt VIP cykler, doneret vand til alle deltagere, har købt lækkert cykeltøj og været en KÆMPE støtte hele vejen igennem. Sport2Life siger mange mange 1000 tak!

Website
Merete Degn
Uptowngirl - Kroppens Kompas

Uptowngirl – Kroppens Kompas tilbyder holistisk og kropsterapeutisk behandling. Herunder både kostrådgivning, individuelle sessioner, vægttabsforløb, diabetesbehandling, mindfulnesscoaching og kropsterapeutisk massage. Livsstils- og stress coaching, bodyflow - funktionel, mindfulnessundervisning, personlig kropstræning, gruppe- og individuelle forløb, kurser, workshops og foredrag er også blandt tilbuddene.

Merete har også udgivet en E-Bog "Kroppens Kompas - Helbred dig selv inde fra". Du kan downloade den gratis, på hendes hjemmeside

Merete har desuden arbejdet med grafisk design i mere end 20 år, og hun har doneret designet af Sport2Life logo samt Roll-up.

WebsiteFølg Merete på Facebook!
HansenDjurhuus
Webdesign

HansenDjurhuus leverer webdesign og website vedligehold til Sport2LIfe for at støtte den gode sag.

HansenDjurhuus er et lille uafhængigt design, rådgivnings og konsulenthus med speciale i at støtte den gode sag - og løse de store problemer.

Vi er meget bredt funderet - og har mange års erfaring i at løse alle typer af opgaver indenfor kommunikation og rådgivning.

Facebook
Roskilde Katedralskole
Lokaler og mandskab

Endnu engang stiller Roskilde Katedralskole lokaler og mandskab, samt teknisk hjælp til rådighed for Sport2Life.

Vi er lykkelige for at kunne afholde eventen i de bedste lokaler og meget taknemmelige for støtten!

Bech Distribution A/S
Flyers, posters og Roll Up til eventen

Bech Distribution A/S er et af Danmarks førende print og kuverteringsbureauer.
Vi har igennem firmaets mere end 50 år, hjulpet med mange gode opgaver, og er glade for at have leveret informationsmateriale i form af flyers, posters og Roll Up til eventen.

Derudover har Bech Distribution A/S igennem de seneste 4 år været engageret i Scleroseforeninen via Cykelnerven.

Esbjerg Gods A/S - Jyderup afdelingen v/Jørn Lauritzen
Transport overalt i Danmark

Sport2Life er meget dybt taknemmelige over at, Esbjerg Gods IGEN sørger for transporten af cykler frem og tilbage til eventen.

Transport overalt i Danmark Esbjerg Gods er vejen frem....
Vi har 100 biler kørende over hele Danmark, døgnet rundt, året rundt. Esbjerg Gods sætter en ære i at transportere på effektiv vis. Og du kan være sikker på levering til aftalt tid og aftalt pris. Kort sagt; transport du kan regne med. Vores produktpakke er komplet med stykgods og full loads i fast pendulfart med moderne materiel og de bedste terminalfaciliteter. Presenningsvogne, køl-frys transporter, kurér, distribution og outsourcing. Vi magter alle typer og er gearet til professionel håndtering af enhver opgave.
Esbjerg Gods lægger vægt på velkvalificerede medarbejdere ud fra filosofien om, at viden og erfaring er vores væsentligste aktiv. 100 medarbejdere er konstant i gang for at binde logistikken sammen i en travl og dynamisk hverdag. Sådan har det udviklet sig siden starten i 1978 og disse værdier fortsætter vi med at dyrke til glæde for både kunder og os selv.

Mini Trans v/Per Dehn v/Per Dehn
Transport af cykler

Mini Trans startede i 1968, og har siden været blandt erhvervslivets foretrukne transportører. Det skyldes ikke mindst, at vi består og ejes af selvstændige vognmænd. Det sikrer maksimal opmærksomhed og ansvarlighed i forbindelse med hver eneste transport. Du altså både den nære kontakt, med den selvstændige vognmand, og den større koncerns fleksibilitet og servicetilbud. Hvis du er tilfreds, er vi tilfredse Hos Mini Trans får servicen altid en plads på forsædet. Vores primære mål er tilfredse kunder. Vi satser målbevidst på service og langvarigt samarbejde med hver eneste af vore kunder Uanset branche, størrelse og beliggenhed garanterer vi vores kunder et positivt og respektfuldt samarbejde i løsningen af netop hver enkelts transportopgaver I de senere år har vi tilpasset vore ydelser til erhvervslivets fortsat ændrede behov, så vi nu kan tilbyde transportbranchens mest professionelle logistikløsninger. For at sikre vores høje kvalitetsniveau, og for at tilgodese de krav, der stilles i erhvervslivet, har vi siden 1993 haft eget kvalitetsstyringssystem, herunder uddannelse og CSR program.

Spar Nord Roskilde
Spar Nord Roskilde har køber VIP cykler

Sport2Life er dybt taknemmelig for den store opbakning fra fra Spar Nord Roskilde, som støtter op om vores 8 timers Sport2Life Indoor Bike Event til fordel for scleroseforeningen.

Meny Kaffe
Meny Kaffe sørger for, at der er kaffe, the sukker og kaffefløde til alle.

Sport2Life er super stolte og glade for at, kunne præsentere endnu en fantastisk sponsor. Meny Kaffe støtter op om Sport2Life og sørger for, at der er kaffe, the sukker og kaffefløde til alle. Vi er dybt taknemmelige for donationen! Om Meny Kaffe :

Hos MENY kaffe sætter vi en stor ære i, at levere en ekstraordinær kvalitet og service til Danmarks virksomheder – store som små.
Kaffe har altid været vores speciale, men for at imødekomme vores kunders behov for en lettere hverdag, har vi igennem de sidste 10 år udvidet vores sortiment til også at omfatte et bredt udvalg indenfor søde sager, te og andre varme drikke, samt tilbehør og kolde drikke, maskinløsninger af forskellig art, engangsartikler, alt til borddækning, hygiejneartikler og rengøringsartikler.

Med vores 16 forhandlere, fordelt i hele Danmark, vil du altid opleve at du har én af vore forhandlere tæt på. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, altid at kunne tilbyde kunderne en god kop kaffe – det er trods alt ofte med den gode kop kaffe, at et nyt og godt samarbejde begynder.

Vi har til dagligt den fornøjelse, at servicere Scleroseforeningens Hovedkontor med bla. kaffe, så derfor var et JA til at hjælpe sport2life, helt naturligt for MENY Kaffe.

Go2fitness
Go2fitness udlåner cykler til eventet

Go2fitness er et familiecenter med plads til alle. Dog ikke bodybuildere. Vi har et varieret udbud af forskellige hold, samt Bike hold hvor vi kører på de nye Tomahavk Watt cykler. Der hersker en god og afslappet stemning, og der er en god atsmosfære. Vi ønsker vore medlemmer føler sig godt tilpas samtidig med der trænes og svedes godt igennem. Vi har højt til loftet og hygge i krogene, og vort uddannede personale står altid klar til at hjælpe dig på vej mod dine mål.Kom forbi vores center og hør om alle de muligheder vi kan tilbyde dig.Vi glæder os til at byde dig velkommen. Go2fitness / Træning for hele familien.

Tempo Cykler
sponsorerer Energidrik fra Pure Power + en flot cykel til Tombolaen!

I Tempo cykler er vi dedikeret til service, vores største passion ud over cykler er, at du får en god oplevelse i butikken. Vores humør svigter aldrig og det samme gælder vores service. Vores viden spænder over alt fra junior cykler, racer og MTB cykler. Vi er eksperter på hvert vores område og har derfor en god fordeling af hvem du skal snakke med alt afhængig af hvilket ønske du har. På den måde sikrer vi at du altid får den bedste oplevelse og service i vores butik.

HjemmesideFacebook side
STARK Roskilde
Har købt VIP Cykler samt cykeltøj

I STARK vil vi gerne hjælpe mester med at have en effektiv virksomhed og generelt gøre det let for alle håndværkere at finde vejledninger og få tips til at gøre tingene rigtigt første gang.

No8 By Kenneth Fischer
Donerer Jakkesæt af eget design til auktion

Kenneth Fischer er ejer af No8 tøjbutik på Ro´s Torv shopping center i Roskilde. Kenneth er grundlægger af No8, og har gennem de senere år, udviklet sit eget brand, og netop et af Kenneth´s eget design, nemlig et GR88 Jakkesæt som han donerer til Sport2Life 2018, som sættes på auktion på lørdag, den går til højst bydende, og alle pengene doneres til Scleroseforeningen!

Campione
Cykeltøj

Campione har valgt at støtte Sport2life i 2019 med trøjer til alle instruktører samt at donere 300kr. pr. sæt der sælges via shoppen.

Endvidere tilbyder vi alle der køber en cykel til eventen , at få lavet deres eget Sport2life cykeltøj. Således at Sport2life logoerne på bryst/ryg (trøjen) bliver skiftet ud til jeres eget logo. Samt logo på ”røven” af buksen bliver også jeres eget logo.

Alle Sport2life versioner vi laver, giver vi 300 kr. retur til Sport2life som støtte.

Campione laver normal cykel/løb og Tritøj til klubber og virksomheder og allerede fra 3 stk. Vil du høre mere om vores koncept og vil prøve tøjet, er du meget velkommen til at kontakte os på

info@campione.dk eller 22560227

Glæder os  meget til at se jer til eventen, hvor vi stiller en lille stand op med vores produkter.