Alle sponsorer til SPORT2Life 2020

Medicsport 350x350 Logo

MedicSport stiller life fitness cykler til rådighed.

Sport2Life er dybt taknemmelig for den store opbakning fraMedicSport, som stiller Life Fitness watt cykler til rådighed for Sport2Life Indoor Bike Event til fordel for scleroseforeningen.

MedicSport tilbyder totalløsninger indenfor fitness-/træning, og har mange års erfaring med at levere udstyr til alle former for behov. Vi ved, at der er rigtig mange ting at tage højde for - og vi hjælper hele vejen!

Go2Fitness 350x350 Logo

Go2fitness stiller CYKLER til rådighed.

Sport2Life er dybt taknemmelig for den store opbakning fra Go2Fitness, som stiller watt cykler til rådighed for Sport2Life Indoor Bike Event til fordel for scleroseforeningen.

Go2Fitness stiller også med en del af instruktørerne til Sport2Life 2020. Sport2Life er dybt taknemmelige for al den støtte og opbakning vi modtager fra Go2Fitness!

Meny 350x350 Logo

Meny kaffe leverer KAFFE sport2life

Sport2Life er dybt taknemmelig for den store opbakning fra Fru Bonde, som leverer store lækre sandwich til Sport2Life Indoor Bike Event til fordel for scleroseforeningen.

Meny Kaffe sætter en stor ære i at levere kaffe i en ekstraordinær kvalitet til Danmarks virksomheder - store som små!

Fru Bonde 350x350 Logo

Fru Bonde leverer Sandwich til Sport2life

Sport2Life er dybt taknemmelig for den store opbakning fra Meny Kaffe, som leverer friskbrygget kaffe til Sport2Life Indoor Bike Event til fordel for scleroseforeningen.

Siden 2007 har Fru Bonde Catering leveret mad til firmaer, private, festivaler, større koncerter og kommunale afdelinger og institutioner. Vores primære kunder er virksomheder samt private arrangementer.

Det bedste råd du nogensinde har fået!

HansenDjurhuus laver web og design til Sport2life 2020

Sport2Life er dybt taknemmelig for den store indsats fra HansenDjurhuus, som laver vores hjemmeside og stiller instruktør til rådighed for Sport2Life Indoor Bike Event til fordel for scleroseforeningen.

HansenDjurhuus er et uafhængigt design, rådgivnings og konsulenthus med speciale i at støtte den gode sag - og løse de store problemer. Vi er meget bredt funderet - og har mange års erfaring i at løse alle typer af opgaver indenfor kommunikation og rådgivning.

roskilde katedral skole logo hvid

Roskilde Katedralskole stiller Lokaler og mandskab til rådighed

Sport2Life er dybt taknemmelig for den store opbakning fra Roskilde Katedralskole, som vores hjem - og rammen for vores fantastiske event: Sport2Life Indoor Bike Event til fordel for scleroseforeningen.

Igen i 2020 stiller Roskilde Katedralskole lokaler og mandskab, samt teknisk hjælp til rådighed for Sport2Life. Vi er lykkelige for at kunne afholde eventen i de bedste lokaler!

Tempo 350x350 Logo

Tempo Cykler leverer Energidrik til Sport2life 2020

Sport2Life er dybt taknemmelig for støtten fra Tempo Cykler, som leverer energidrik og sponsorpræmier til Sport2Life Indoor Bike Event til fordel for scleroseforeningen.

Tempo cykler er dedikeret til service. Deres største passion ud over cykler er, at du får en god oplevelse i butikken. Du får altid den bedste oplevelse og service hos Tempo Cykler

uptown1

uptowngirl leverer grafisk design til Sport2life 2020

Sport2Life er dybt taknemmelig for den store hjælp og det fantastisk lækre grafiske design til Sport2Life Indoor Bike Event til fordel for scleroseforeningen.

Uptowngirl – Kroppens Kompas tilbyder holistisk og kropsterapeutisk behandling. Herunder både kostrådgivning, individuelle sessioner, vægttabsforløb, diabetesbehandling, mindfulnesscoaching og kropsterapeutisk massage.

Unibrew 350x350 Logo

ROYAL UNIBREW leverer DRIKKEVARER til Sport2life 2020

Sport2Life er dybt taknemmelig for den store hjælp og de dejlige drikkevarer til Sport2Life Indoor Bike Event til fordel for scleroseforeningen.
Royal Unibrew har valgt at sponsore Faxe Kondi Booster samt blandede sodavand til eventet i 2020

Fantastisk Cykeltøj!

campione leverer cykeltøj til Sport2life 2020

Sport2Life er dybt taknemmelig for den store hjælp og det fantastisk lækre cykeltøj til Sport2Life Indoor Bike Event til fordel for scleroseforeningen.

Campione har valgt at støtte Sport2life i 2020 med trøjer til alle instruktører samt at donere 300kr. pr. sæt der sælges via shoppen. Campione tilbyder alle der køber en cykel til eventen , at få lavet deres eget Sport2life cykeltøj. Således at Sport2life logoerne på bryst/ryg (trøjen) bliver skiftet ud til jeres eget logo. Samt logo på ”røven” af buksen bliver også jeres eget logo.

norgaard 350x350 Logo

DANSKE FRAGTMÆND - J. NØRGAARD PETERSEN transporterer cykler til Sport2life 2020

Sport2Life er dybt taknemmelig for den store hjælp. Uden jer ville der ingen Sport2Life Indoor Bike Event til fordel for scleroseforeningen være!

Olaf Jensen 350x350 Logo

OLAF JENSEN A/S transporterer cykler til Sport2life 2020

Sport2Life er dybt taknemmelig for den store hjælp. Uden jer ville der ingen Sport2Life Indoor Bike Event til fordel for scleroseforeningen være!

konditorbager-roskilde-logo-151329940949 kopi

KONDItorbager Roskilde - holbækvejens bageri donerer lækre kager til Sport2life 2020

Sport2Life er dybt taknemmelig for den store hjælp. Sport2Life Indoor Bike Event til fordel for scleroseforeningen er bare ikke det samme uden de smil kage altid giver!