Alle instruktører til SPORT2Life 2020

Martin Hansen

Martin kører fra 09:00-09:50
LifeClub Ringsted
Jeg har været instruktør i omkring 7 år nu, og sætter stadig en stor ære i at levere gode og effektive spinning-timer. Timerne varierer, så både motionisten og nybegynderen kan komme hjem med en god oplevelse. Nogle dage er der fokus på udholdenhed, andre dage er der fokus på puls-træning. De fleste er dog en god solid kombination af styrke og puls. Der er altid en rød tråd i timen, som bliver fulgt op af musikken. Vedvarende tunge beats til styrke-træning, og varierende tempo og energi til de krævende puls pas. Men fælles for alle timer er, at koreografien altid følger musikken. Vi følger med når droppet kommer. Vi bliver ved, når musikken er intens og numrene lange.
Musikken? Den er helt klart i den elektroniske ende som min foretrukne genre i musikken. Gerne med afstikkere til fede mix og op tempo versioner af kendte og klassiske numre. Jeg tager en god håndfuld af mine spinning favorit musiknumre med til vores møde i årets Sport2Life event. Sat sammen så vi kommer til at føle musikken i benene.

Pernille Frisgaard Øhlenschlæger

Pernille kører fra 10:00-10:50
Go2Fitness

Jeg kører bikehold i Go2fitness. Jeg kører både wattbike og HIIT trænings programmer. Jeg nyder at blande musik fra alle årtier og alle genre, og håber at sprede god stemning og sved på panden. Jeg kører primært intervaller med en blanding af pauser og all - out kørsel. Du kan altså forvente en god gang blandet musik fra pop til dubstep, med et program der byder på mange intervaller og forskellige tempo. 

Christian de Thurah

Christian kører fra 11:00-11:50
Bike Academy

Christian lever af at være Indoor Cycling instruktør og har gjort det i flere år. Han har været presenter på de fleste af de store eventscener i Danmark og derudover har han undervist i flere lande rundt om i Europa, USA og Mellemøsten.

I dag er Christian som leder af Bike Academy udbyder af Mad Dogg Athletics Spinning® Education, iQniter Training software og MixMeister musikredigering, samt alle Bike Academy’s egne uddannelser, kurser, inspirationsdage og events.

Thomas Dobel

Thomas kører fra 12:00-12:50
Go2fitness - Nykøbing Falster
Det mig en ære igen at måtte være en del af så stort et event som støtter så enormt om omkring sclerose.  Jeg er til dagligt centerchef i Go2fitness Nykøbing Falster.  Jeg har været med ved Sport2Life events 2 gange tidligere som instruktør , så jeg føler mig priviligeret at igen i 2020 at være på instruktør listen og kan få lov at guide jer fra podiet med en agenda fra hjertet.  En stund hvor vi skal bruge vores fornemmelser og hvor vores virke på vores indoor bike som redskab og som skal virke helende og skabe glæde.  Musikken vil give jer the vibes som kun kan bringe 20-30% mere frem i benene på den fede måde. Jeg kommer og bidrager med mange år i bagagen og ønsker at bringe glæde til jer.  Frås ikke med pengene den dag men brug dem klogt. 
Centerleder
Thomas Dobel

Lisbeth Fridthjof

Lisbeth kører fra 13:00-13:50
Fitness World

Fuld fart frem og stort smil!

42 år og har været bike / spinning instruktør i  10 år. Har kørt primært i fitness World. Jeg kendt som heksen med smilet og overskuddet. Udover at sidde i salen er jeg triatlet, sælger og mor til to dejlige store børn og en hund. Jeg elsker at være instruktør og nyder at udfordre.

Jesper "JAS" Sørensen

JAS kører fra 14:00-14:50
SATS i Odense, Idrætscenter Midtfyn samt Ørbæk Midtpunkt

Jesper “Jas” Sørensen er 52 år gammel, han er  bike instruktør på 7. år. Det er han i dagligdagen i SATS i Odense, Idrætscenter Midtfyn samt Ørbæk Midtpunkt, hvor hans eget event “ØrBike” ligger i top 3 størrelsesmæssigt blandt 12-timers events i Danmark med tæt på 300 cykler. Han har efterhånden været på de fleste større danske events flere gange, SEPE Bike Challenge, BFC “Det store”, ØrBike, 24 timers i Kolding, NytårsEventet på Fyn m.fl. Han mangler dog Sport2Life eventet og det er med glæde at vi kan præsentere Sport2Life debutanten: Jesper “Jas” Sørensen til en time hvor alt kan ske. Vi taler om en instruktør der har prøvet at iklæde sig rumdragt, fransk tøj, kedeldragt. Michael Jackson tøj, jungleexplorertøj og meget andet. Det bliver en time bygget op omkring Spinning (R) konceptet men med en tvist af underholdning oveni. Glæd jer til Jesper “Jas”!

Lene Johansen

Lene kører fra 15:00-15:50
Go'form Kalundborg og Jyderup Foreningsfitness. 

14 års solid erfaring som instruktør. Har i mange år deltaget som instruktør på større og mindre events i DK. Passioneret og engageret instruktør, der elsker musik med masser af rytme, energi, drive og dybde som giver mulighed udfordringer og refleksion. I kan forvente en time med god energi, lækker musik, smil, glæde og hvor vi sammen gør en forskel.

Jeg glæder mig MAX til endnu engang at deltage som instruktør på dette fantastiske Sport2Life event.  

Johnny Roland

Johnny kører fra 16:00-17:00
Lifeclub Roskilde

Johnny er hovedmanden bag Sport2Life eventet. Johnny kører til daglig i Lifeclub i Roskilde. Han er kendt fra utallige events rundt omkring i landet - og har altid en motiverende sange mere i ærmet. Johnny er kendt som *El Diablo' og det er der en god grund til! Du kan være sikker på, at han med et smil trækker kræfterne ud af lårene på dig - i takt med at du nyder musikken og blokkene.

Med Johnny på førercyklen er du aldrig i tvivl og bliver guidet sikkert gennem svedige rytmer og fantastiske beats.

Glæd dig til et brag af en time med Johnny *El Diablo* Roland!

Anders Djurhuus

Anders kører fra 16:00-17:00
Lifeclub Roskilde

Jeg har været instruktør i efterhånden en del år. Kører til dagligt hold i Lifeclub i Roskilde. Jeg elsker lange intervaller og elsker at presse dig helt ud over kanten - for jeg ved, du kan klare det! Jeg har kørt mange events over hele landet og prøver altid at sørge for du får en musikalsk oplevelser - fra fællessang til Rammstein og med masser at se på undervejs... Jeg glæder mig til at få lov at præsentere en time for jer til Sport2Life 2020 og regner med at vi sammen - endnu en gang - får taget til at blæse af!

ROSKILDEEEEEE!!! ER I DER?