[smartslider3 slider=8]

 

Til Sport2life 2017 er vi utroligt stolte over de prominente gæster, der har vist projektet interesse, og som kommer og gæster os på dagen.Det er blandt andre Roskildes borgmester Joy Mogensen, og den kendte TV-vært Claus Elming. Herudover kommer også verdensmestrene i hip-hop dans Utopia forbi. Læs mere om alle vores gæster her på siden…

Claus Elming

Vi er megastolte over, at kunne præsentere ingen ringere end selveste Mr. Vild Med Dans Hr. Claus Elming, som kommer forbi vores 8 Timers Sport2Life event. Claus Elming er ambassadør for Cykelnerven, hvor han blandt andet deltager, på årets hårde tur i de Franske bjerge, til sommer. Her skal han og de andre deltagere forcere 3 af de afgørende bjerge i årets Tour de France.

Så tag rigtig godt imod Claus Elming

Claus Elming beretter om ruten – Cykelnerven 2017

CYKELNERVEN 2017 BLIVER VILD! Vores ambassadør, Claus Elming, fortæller her om ruten for Cykelnerven 2017, og hvorfor du bør tage med! Du kan læse mere om Cykelnerven, på www.cykelnerven.dk

Opslået af Scleroseforeningen Cykelnerven på 22. december 2016

Joy Mogensen

Vi er beæret over, at selveste Joy Mogensen, borgmester af domkirkebyen Roskilde, kommer og holder åbningstalen, og er med til at sætte eventen igang. Joy Mogensen er meget aktiv i bybilledet, og stiller op, så meget som muligt, til diverse arrangementer i kommunen. Joy har været Borgmester i Roskilde siden 2011.

Så vi i Sport2Life og Cykelnerven er stolte over, at Joy, trods et travlt år 2017, finder tiden og vejen forbi denne store event.

Utopia

Sport2Life er super stolte over, at kunne præsentere et hold helt nyudklækkede verdensmestre i dans, som kommer og laver et lille danseshow for os til eventen.

Utopia er Verdensmestre i Hip Hop Dans i kategorien Senior. Det er dansere over 35 år. Titlen blev vundet  oktober 2016 i Wien i Østrig og holdet gik viralt, da de selv sang den danske nationalsang ved præmieoverrækkelsen.

Utopia prioriterer højt at have et godt og seriøst hold, som kan deltage i nationale og internationale konkurrence. Men samtidig at nyde dansen og bevise at dans og hip hop er for alle aldre.  Holdet er ved at gøre sig klar til DM på hjemmebane i Roskildehallen d. 25. marts 2017 og satser også på EM og VM senere i år.  Dans er glæde og det er os en glæde at støtte det gode formål hos Sport2life.