LifeClub Roskilde – Sport2Life

Johnny er bagmanden bag Sport2Life. Han er samtidig en af Danmarks mest brugte og vellidte instruktører, med et hav af events bag sig. Han er kendt for sit gode og smittende humør og sit nærvær på scenen. Johnny kommer i den grad altid ud over scenekanten. Musikken og programmet spiller en stor rolle som deltager, og den vare bliver leveret med gejst og glæde, hvad end det er på events eller i Lifeclub i Roskilde, Johnny er på podiet

Johnny har kørt Spinning/Indoor Cycling i over 17 år. Er uddannet Les Mills RPM instruktør, Indoor Cycling certificeret samt Spinning® Instructor. Han arbejder også for Intelligent Cycling, hvor han er med til at udvikle færdige programmer, som instruktører fra ind og udland kan bruge på deres timer. Johnny har også indspillet en cykelvideo for Intelligent Cycling.

Det siger Johnny :
Min time bliver pakket godt ind, med svedig musik, fede rytmer og total cool beats, som går lige i stængerne! Så begynd allerede nu, at lade op, mens du går og glæder dig til Sport2Life event 2018, sammen med alle de andre super seje deltagere.
* Undskyldninger findes der bøger om.
* Tanker om træning florerer tæt på indersiden af hjernebarken.
* Handlinger rykker grænser og giver fornyet energi til sind og sjæl.

Hvem er du???
1) Er du den der læser bøger?
2) Er du den der tænker meget?
3) Er du den handlekraftige, og gør dig klar Sport2Life 2018?

“Spinning isn´t a hobby for me, it´s my INNER PEACE”
El`Diablo