[smartslider3 slider=4]

Køb en cykel! Klik her

Praktisk information:

MedicSport hjælper med Tomahawk IC7 cykler til alle deltagere

Vi kommer til at have gang i mere end 100 IC 7 cykler igang samtidigt!
Alle cykler har mulighed for både Look og SPD klamper.

TOMAHAWK IC7 INDOOR CYCLE
Den multiprisvindende IC7-cykel kombinerer et moderne og eksklusivt design med en række topfunktioner, som sikrer en super god, effektiv og sjov træning!

Træt af ikke at vide, om du yder det optimale?

IC7’erens effektmåler (WattRate) giver en nøjagtig feedback på din ydelse, hvilket sikrer fuld kontrol over din indsats. Du indstiller cyklen, så den passer til dit niveau, og herfra kan du via computeren holde skarpt øje med din træning. Det er nemt og intuitivt at finde ud af, om belastningen er passende – både for brugeren og instruktøren.

Farverigt og motiverende

En helt særlig feature er ”Coach By Color”-systemet, som giver en øjeblikkelig feedback på, om du ligger i den zone, du skal. Computerens display vises i en af de fem farver (hvid, blå, grøn, gul, rød), som matcher din effekt (WattRate), FTP eller pulsslag. På den måde kan du som bruger se, om belastningen skal øges eller om der skal holdes lidt igen. Det fortæller samtidigt instruktøren, hvorvidt du yder for meget eller for lidt. Alt sammen med til at give en motiverende træning.

Brugerudtalelse

”Cyklerne er langt bedre at sidde på, end hvad jeg tidligere har prøvet. Der er performance-tal i displayet, hvilket motiverer mere, da man kan se det nøjagtige resultat. Derudover kan man følge instruktørens anvisninger mere præcist, når displayet vises digitalt. Og så kan både instruktør og bruger se, hvor hård belastningen er via farvemarkøren forrest på cyklen. Det fungerer super godt og er meget intuitivt”.